Humbja e flokëve tek gratë

Është e gabuar ideja se humbja e flokëve është një problem vetëm i meshkujve. Madje 40% e personave të cilët kanë problem të përkohëshëm apo afatgjatë me humbjen e flokëve, janë gratë. Tek disa ersona…

Përfitimet shëndetësore të plazhit

Përfitimet shëndetësore nga plazhi janë të shumta dhe ne ju sjellim disa prej tyre. Më poshtë mund të lexoni përfitimet e vërtetuara shëndetësore të plazhit. Valët e detit relaksojnë mendjen dhe trupi…

shneta

Copyright 2015 - 2016 Shneta.net